lauantai 20. maaliskuuta 2010

Langoilla jälleen

Hei vaan hei!! Nyt tulikin taukoa oikein kerrakseen. Nyt on ollut sellaista kiirettä, että sekä muiden että oma blogi on jäänyt huomiotta. Elämään on kuulunut töitä, töitä ja perhettä ja töitä:) Yöt rullaa nykyään siten, että olen tehnyt seitsemän yön putkia useamman, ja saanut siitä usein yli viikon vapaan. Sen pidemmän vapaan olen sitten paiskinut muita hommia. Paljon on tullut kilometrejä työn merkeissä, paljon on kulunut energia juomaa ja määrätöntä väsymistä. Muutama yöputki on ollut todella rankkoja, tuntuu siltä että en ole palautunut ollenkaan.Onneksi ollaan menossa kevättä kohti. Vielä eilen satoi taivaan täydeltä vettä ja tänään sitten vettä.
Vapaa-aika mitä on jäänyt on mennyt lapsille, vapaaehtoistyöhön ja kouluun. Eilen kun olin pitkästä aikaa perjantai illan kotona, siis kuukausiin, poika kyseli moneen kertaan että enkö siis mene töihin. Sanoi moneen kertaan, siis kerrataan vielä, että et mene töihin. Sitten tuumasi että voisinko laittaa yökkärit päälle. Yökkärit kun on sen merkki että jään kotiin yöksi. Sanoin hänelle, että kello on vasta kolme päivällä, että ehkä en vielä laita. Mutta korostin edelleen että en siis mene yöksi töihin, nyt täytyy uskoa ilman yökkäreitä.
Olen vähän ehtinyt siivoilla talvi vaatteita jo pois. Tuntuu ihanalta katsella kaupoissa keväisiä värejä vaatteissa. taas kerran päätin, että mitään uutta ei tarvitse ostaa, katsotaan kuinka käy...
Olympialaisten aikaan olin töissä useita useita öitä. Siinä tuli seurattua kaikkia mahdollisia lajeja, sellaisiakin mitä ei muutoin ehkä olisi tullut seurattua. Siinä samalla katsellessa kypsyi syksyyn liittyen eräs ajatus. Ajattelin ottaa toisesta työstä kokonaan palkatonta koko syksyksi. Pidän kesäloman ja sitten olen hetken töissä ja sitten loppuvuosi palkatonta. Vapaan pidän päivätyöstä...Näin saan myös opinnot vietyä loppuun kunnialla, valmistua pitäisi juuri ennen joulua. Myös lapsille jää aikaa hurjasti enemmän, ja olen heitä kuskailemassa sekä kouluun että kotiin takaisin...ja tietenkin harrastuksiin...
Mutta nyt taidan jatkaa töitäni, menossa 1/2 yö. Palaillaan taas asioihin ja oikein mukavaa jatkoa teille kaikille...

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa takaisin! ei tätä bloggaamista kannata niin vakavasti ottaa, jos on paljon muuta elämässä niin silloin ei vaan ehdi. Ja sinulla kuulostaakin olleen huisketta riittämiin!

    Jaksamista töihin ja arkeen! Vesisadetta tännekin toivon, eilenkin tuli lisää lunta, aina vaan. Kevätaurinko tosin tänä aamuna paistelee, ihana kevät! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Marika! Innolla odotan tuota palkatonta joka hieman katkaisisi tätä rutiinia. Kovasti olen miettinyt josko hakisin vapaan aikana lyhyitä sijaisuuksia vaikkapa lastensuojelun puolelta, mutta mies sanoi niin tiukan EIn että taidan unohtaa :)

    VastaaPoista