lauantai 10. huhtikuuta 2010

Syksyä odotellessa

Niinpä...kun ensin menisi kesäkin...Jään siis vain yhden työn naiseksi syksyllä, ja odotan sitä kovasti. Itseasiassa tuntuu kuin en olisi sitten töissä enää ollenkaan. En ole tehnyt suunnitelmia sen kummemmin kaappien siivouksesta tai valokuvien järjestelystä, ainoa suunnitelma on saada koulu kunnialla loppuun. Juuri ennen joulua pitäisi olla tutkinto suoritettu. Oikeastaan tämä kevät ja kesäkin on melko helppoja. Koska pidän palkatonta loppuvuoden, pidän kesälomat ennen sitä. Olen lomalla sekä lomittain, että molemmista töistä samaan aikaan.
On myös ihanaa saada keskittyä lapsiin. Aamut on sitten valmiiksi suunniteltu, ei tarvitse miettiä kumpi vie kouluun ja kuka tuo.

Kevät on tuonut kauppoihin ihania kevät vaatteita. Olemme tytön kanssa hieman käyneet shoppailemassa. Mukaan on lähtenyt Vero Modalta uusi kevät takki, puhtaan valkoinen, muutama tunika Vilalta ja muutama hame GT:ltä. Ehkä voisin noista napsia kuviakin. Syksyllä en sitten aio ostaa mitää vaatteita, täytyy pärjätä vanhoilla vaatteilla. Kun toiset työt taas alkavat vuoden vaihteessa, on lupa vaatekaappia uudista:)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä päätökseltä, saat opiskelusi loppuun ja hetkeksi ainakin enempi aikaa myös perheelle :) Turha varmasti suunnitellakaan mitään sen kummempia, tekee minkä ehtii/viitsii. Itse ainakin saan sitten vain stressiä jos on liian tarkat suunnitelmat vapaapäiville tai lomalle. Menee tunteen mukana :)

    VastaaPoista
  2. Kukkuluuruu... toivottavasti tulet vielä takaisin tänne blogimaailmaan kirjoittelemaan.

    Kesäisin terveisin Marika.

    VastaaPoista