lauantai 25. heinäkuuta 2009

Hengissä vielä


Ei, en ole vielä kupsahtanut vaikka rankka pätkä onkin takana.

Viimeksi kun kirjoittelin oli neljäs yö meneillään. Kuusi yötä tuli siis tehtyä ja viime yö oli vapaa yö. Kun perjantaina hain tytärtäni Vaasasta, olin aika väsynyt ja tarvittiin useampi paussi. Yritän välttää ylimääräistä ajamista kun on oikein rankka putki meneillään, mutta välillä näin.

Yövuorojen jälkeinen yö on usein vaikea nukkua ja herätessä on tokkurainen olo. Menee pitkälle päivään ennenkuin olo selkenee. Onneksi nyt oli sellainen päivä että sen saattoi pyhittää levolle, ei ollut mitään suunniteltua menoa. Seuraava yö onkin jo helpompi, mutta nyt tässä tapauksessa minulla oli kuuden yön jälkeen vain yksi vapaa ja nyt vielä kaksi yötä. Tämä sen takia että sain järjesteltyä lomani, muuten ei tällaisia vuorojaksoja ole.

Hieman olen tulevaa matkaa varten saanut pakattua ja mietittyä mitkä vaatteet ovat helppoja yhdestellä jotta kantamuksia ei tulisi kovin paljon. Periltä kuitenkin tulee ostettua jotain, niin yritetään täältä lähteä vähemmillä kantamuksilla.

Ohessa kuva pienestä purkista joka monta kertaa on ollut pelastukseni. Se on Schwarzkopfin hiustalkki. Joskus varmasti usealle on tullut vastaan tilanne milloin on todella niin puhki, että ei kertakaikkiaan jaksa pestä hiuksiaan vaikka pitäisi. Tämä pieni pullo pelastaa. Sitä kun sipaisee hiuksiin, niin johan ovat pestyn oloiset. Talkki on aivan ihmeellista, parturini suositteli sitä. Kallista se on, sillä purkissa on vain 10g ja se maksaa 12€. Eli käytän sitä silloin kun todella tarvitsen. Talkkia ripotellaan hiuksiin todella vähän, muuten tulee tahmaista. Illalla se onkin sitten pestävä pois.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti