sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Lomalle...

Viimeistä yötä viedään. Aamulla on vielä kaikenmoista puuhastelua ja sitten iltapäivästä lähteekin lentokone kohti etelän lämpöä. Tänään suurin osa päivästä meni siivoamiseen, koska haluan että paikat on kunnossa kun palaillaan kotiin. Tein myös kokovartalokuorinnan ja kasvoille kuorinnan myös. Hiuksetkin saivat hoitokäsittelyn, joten nyt pitäisi olla auringonotto kunnossa. Minulla on herkkä iho, joten joudun tarkkaan harkitsemaan miten saan kasvot suojattua. Kertoilen sitten loman jälkeen mihin rasvoihin päädyin ja palasinko palovammoilla vaiko ilman.
Hiuksiin olen hankkinut myös erityistuotteet suojaksi. Tuntuu siltä että odottamisten ja synnyttämisten seurauksena hiukset lähti, ja ne mitä on jäljellä ovat huonokuntoisia. No, ehkä nyt jo rupeaa palautumaan, mutta kyllä tuo lasten oodottaminen ja synnyttäminen rankkaa hommaa on koko kropalle.
Mutta palailemme uusin, levännein ajatuksin viikon päästä...

1 kommentti:

  1. Toivottavasti säästyt palamiselta. Itse kärähdin pariin otteeseen ihan koto-Suomessa ja toisella kerralla en edes ollut auringossa (maalasin ystäväni taloa koko päivän, mutta varjon puolella).

    Oikein mukavaa ja rentouttavaa lomaa!

    VastaaPoista