lauantai 28. marraskuuta 2009

Pikkujoulua


Eilen oli valittava kahdesta pikkujoulusta. Menenkö työpaikan puolesta musikaaliin ja syömään vai maalle ystäväperheen luo juhlimaan hieman yksityisemmin perheen voimalla. Koska takana on todella kiireinen viikko ja lapset sekä mies ovat olleet vähemmällä huomiolla, päätin sitten että lähdemme maalle koko perheen voimin. Vietimme mukavan illan syöden, saunoen (miehet) ja muutaman drinkin nauttien. Nykyään ei huvita hirvittävästi ottaa, koska en halua niitä muutamia vapaapäiviä viettää krapulassa. Minun ei tarvitse ottaa kuin muutama, niin se on sitten siinä. Väsyttää ja aamulla on armottoman paha olo. Tietenkään ei lasten kanssa kulkiessa muutenkaan kuulu tapoihin ryypiskellä.
Olin alunalkaen valinnut kaksi asua. Toisen maalle ja toisen työpaikan juhlia varten. Nyt sitten kun valitsin juhlat maalla, niin päälle laitoinkin tuon asun jota olin ajatellut musikaaliin. Ajattelin että tuota toista asua voin käyttää vaikka töissä mutta toista en. Eli päälle päätyi musta satiinihame ja toppi. Olivat aivan ihanan tuntuisia päällä ja kyllä, olin hieman ylipukeutunut.
Ruokana oli palvattua kalkkunaa ja kalkkuna tietenkin emännän itse kasvattama. Lisäksi perinteisiä laatikoita ja hirvenlihapullia. Tuo hirvi ei ollut kasvatettu itse mutta ammuttu kylläkin, isännän toimesta. Ruoka maistui ja mukavaa oli.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti