perjantai 20. marraskuuta 2009

Vauhdilla eteenpäin

Jälleen on takana melko kiireinen viikko. Lopetin maanantai aamuna valvomisen ja vapaata on ollut yötöistä aina tähän yöhön saakka. Tiistaista torstaihin oli päivätöissä todellinen vauhti päällä. Pitkiä päivän mittaisin palavereja oli kahtena päivänä ja näiden lisäksi iltoihin oli kasaantunut kaikenmoista info tilaisuutta yms. Syöminen on jäänyt armotta liian vähälle, häntäluu on huutanut apua, koti on sekainen kuin kaatopaikka. Kaiken kiireen päälle lapsi sairastui possunuhaan. Hän sai Tamiflu lääkityksen ja sairastui siitä vielä kovemmin. Niinpä yöt ovat sisältäneet soittoja lääkäriin ja käyntejä ensiavussa sekä oksennuksen täyttämiä pyyhkeitä. Mies on kantanut lähes tulkoon kokonaan hoitovastuun koska voi olla töistä pois yli kymmenen vuotiaan takia. Hänkin tänään tuntui olevan aika sippi. Nyt viikon jälkeen kuume on saatu hallintaan eli tippumaan 40 asteesta 38 asteeseen. Eipä ole poika koskaan ollut noin kipeä. Vessaan on pitänyt kantaa, kun jalat ei kertakaikkiaan kanna ja yöt on mennyt houraillessa. Keskussairaalaan on lähete valmiina jos kunto tänä yönä romahtaa.
Pukeutumiseen menneellä viikolla en ole jaksanut hirveästi satsata vaan kaapista on kaivettu tutut ja turvalliset mustat ja harmaat suorat housut ja niihin on yhdistelty erilaisia puseroita. Tässä kuvia muutamista yläosista.

Musta paita on peruspaita pienillä mukavilla yksityiskohdilla eli kauniilla napeilla ja kuviolla. Paita on tilattu Otto nettiputiikista.

Yläkuvan lila neule on Vero Modan ja on Tallinnasta ostettu. Tykkään tuosta etumuksen napituksesta.

Tämä Mikin kuva löytyy Thaimaasta ostetun kauluspaidan rintamuksesta. Paidassa on valkoiset kaulukset ja hihansuut, joten luo hieman väriä harmaaseen toimistopukeutumiseen.
Eräällä kauppareissulla kävelin Seppälän ohitse ja siinä rekissä roikkui ale hintaan myytäviä vaatteita. En juurikaan ole Seppälästä ostanut mitään mutta tällä kertaa käteen jäi kolmella eurolla tämä ihana musta tunika.

Myös tänään kauppareissulla piipahdin kirpparilla ja tein mukavia vyöhankintoja joihin rahaa upposi peräti 3.60€, mutta niistä myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti