lauantai 21. marraskuuta 2009

This is it ...


Koska pojan sairastelun vuoksi tyttö on ollut hieman paitsiossa, päätimme tänään yksissä naisissa lähteä elokuviin. Valitsimme katsottavaksi Michael Jacksonista kertovan dokumentin This is it. Se kertoo miten Michael valmistautui kyseiselle kiertueelle, jonka oli tarkoitus startata Lontoosta syksyllä 2009. Mutta tapahtuikin niin, että laulaja nukkui yllättäen pois ja kiertue jäi elämään kyseisessä dokumentissa. Dokumentia katsoessani olin täysin lumoutunut...Karkit jäivät syömättä kun katsoin valkokankaalle ja kuuntelin laulua. Ohjelmassa Jackson lauloi useita lauluja, siinä nähtiin miten sointuja ja säveliä hiottiin viimeiseen asti. Samoin tanssijoiden valinta ei ollut mikään ihan pikku juttu. Michaelista sai todella nöyrän, kohteliaan, sydämmellisen ja ihanan miehen kuvan. Hän puhutteli kaikkia kunnioittavasti ja antoi palautetta todella asiallisesti. Tuosta palautteen antamisesta mietin, että siitä tyylistä olisi monella johtajalla opettelemista. Hän sanoi niinkuin halusi sointujen olevan, kärsivällisesti ja rauhallisesti. Hän kiitteli taustalaulajia, tanssijoita, valomiehiä yms. ja tietenkin muisti toivottaa Jumalan siunausta. Tuli hieman ristiriitainen olo kun mietti niitä ei niin mukavia juttuja mitä miehestä on liikkunut.
Koreokrafiat olivat aivan uskomattomia samoin videot joita tehtiin kiertue materiaaliksi. Michael vaikutti oikein hyvävoivaiselta, tasapainoiselta ja rauhalliselta. Harmillista että hänen elämänsä sammui ennen aikojaan, hänellä olisi varmasti olllut vielä paljon annettavaa.
Kaikenkaikkiaan ihana hetki tytön kanssa ...


1 kommentti:

  1. Arvokkaita tuollaiset hetket teini-ikäisten kanssa, kun he ovat kuitenkin jo kasvamassa kovaa vauhtia irti vanhemmista ja kodista. Toki he ovat vielä vuosia kotona ja riippuvaisia vanhemmista, mutta ne yhteiset hetket ovat kuitenkin paljon vähäisempiä mitä muutamaa vuotta aikaisemmin kun lapsi on vähän nuorempi vielä.

    Michael Jackson oli kyllä omaa luokkaansa. Minulle oli yllätys kuinka paljon hän tuki hyväntekeväisyystyötä.

    VastaaPoista