keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Ihanaa pakkasta


Oli oikein mieltä piristävää tänään kun tuli hieman pakkasta. Olisi vielä kivempaa kun tulisi lunta, vielä enemmän pakkasta, punaiset posket, natinaa kenkien alta ja höyryävä hengitys. Ihanaa olisi kasata sohva täyteen tyynyjä ja peittoja, syödä suklaata ja olla vaan. Luonnon säästäminen on sujunut tänään minulta hyvin. En ole ostanut yhtään mitään ja tein taas yhden säännön (nro 9) ruokaa koskien.

Eli sääntö...

9) Ulkona ei käydä syömässä. Saan töistä lounasseteleitä, joten noita voi käyttää, mutta jos ne ovat loppu niin ei ulos syömään. Minun täytyy myös enemmän ostaa lounareilla päivätyön lounasta. Näiden lisäksi kun teen ruokalistaa viikoksi, katson ensim mitä tarvikkeita esim. kuiva kaapissa on ja suunnittelen ruokia niiden mukaan. Aina ei tarvitse ostaa kaikkea uutta.

Tänään ei siis rahaa mennyt ja eilen meni lääkkeisiin 7.24€ ja yöeväisiin 8€.


3 kommenttia:

  1. Juuri itsekin ihastelin tuota valkoista hilettä olkkarin ikkunasta ja sinun kauniista kuvista. Lunta toivon minäkin ja pikkupakkasia :)

    VastaaPoista
  2. En pidä lumesta enkä oikein pakkasestakaan, muuten kuin kauniissa kuvissa ja niitä tässä postauksessasi oli.
    Viikonloppuiloa ja kynttilänvaloa!
    Heljä

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia Satu ja RouvaHoo. Jotenkin saan voimaa lumesta ja pakkasesta...Tyttäreni sai järkkärikameran synttärilahjaksi ja odottelen jo koska pääsen sillä lumihiutaleita kuvailemaan. Oikein mukavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista