lauantai 10. lokakuuta 2009

Taas vauhdissa


1/3 yö on päättymässä ja tuntuu ihanalta päästä kotiin. Pakkasta on 2.2 astetta. Ensimmäiseksi menen aina talliin antamaan aamuruoat hepoille (tällä hetkellä niitä on kaksi) ja sitten vasta sisälle. Jotenkin on rentouttavaa puuhata hetki tallissa kun hepat ovat niin intoa piukassa aloittelemassa uutta päivää. Itsellä on aina talliin mennessä sellainen olo että on ehdottomasti maailman paras ihminen, kaivattu ja odotettu. Nyt kun muistaa että niillä ruoilla ei ole asian kanssa mitään tekemistä :)
Oma koti on ihana asia, mitä arvostaa sitä enemmän kuinka paljon sieltä on pois. Minullakin työmatkoja on paljon ja juuri näitä öitä niin aina on niin mahtavaa mennä kotiin. Tykkään pitää kodin siistinä, silloin sinne on vielä mukavampi mennä kun kaikki on kohdallaan. Kun olen muutamankin päivän reissussa, porukat kotona pitävät aina ennen tuloani siivoustalkoot kun tietävät ajatukseni. Jos hevosissa on paljon rentouttavia elementtejä niin on syksyisessä luonnossakin. Mielestäni se on ehdottomasti paras vuodenaika. On väriä ja kirpeyttä.
Värikästä päivää kaikille ja rentouttavaa sunnuntaita...

1 kommentti:

  1. Olipa mukava aamupostaus. Ihana kun perhe haluaa tehdä mieliksi ja järjestää kodin kuntoon ennen paluutasi. Itse olen vielä siinä vaiheessa, että yritän esimerkillä näyttää Koon tullessa reissusta "Katso, tätä minä odotan kun tulen joskus (harvoin) reissusta kotiin"
    Ihanaa sunnuntaita!
    Heljä

    VastaaPoista