lauantai 10. lokakuuta 2009

Kolme nukuttua yötä on takana ja olen ihmetellyt erästä asiaa. Mitä enemmän nukkuu sitä isommat pussit on silmien alla ja aina vaan väsyneemmän näköinen. Vaikka olo ei ole yhtään väsynyt niin ulkonäkö sanoo jotain aivan muuta. Kai sitä silmät turpoo ihmetyksestä kun ovat kerralla niin kauan kiinni :)
Öiden jälkeen päiviin on mahtunut etupäässä koulua. Päättötyön tekeminen alkaa joten tietyt istunnot ovat pakollisia. Viimeisessä istunnossa työni lyötiin lukkoon ja minä vedän visio ja strategia työskentelyn läpi eräässä hoiva-alan yrityksessä.
Tänään ollaan pojan kanssa käyty pienellä kirpparikierroksella ja löysin muutaman ihanan laukun ja muutaman jakun. Ehkä laitan löydöistäni kuvia jos saan vanhan kameramme toiminta kuntoon. Uusi kameramme joutui jo takuun kautta huoltoon. Ihmeellistä viime päivissä onkin ollut se, että ei ole päässyt kuvailemaan mitään. Yleensä kun tykkää heilua kameran kanssa. Katsotaan nyt jos jotain vanhoja kuvia löytyisi  mitä voisi laittaa piristykseksi jos kameraa ei ala kuulumaan. Oikein mukavaa viikonloppua, palaillaan taas...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti