lauantai 31. lokakuuta 2009

Pyhäinpäivä


Moottoritielläkin voi olla kauniita värejä. Taisin vain syyllistyä vakavaan ajattelemattomuuteen liikenteessä kun otin kuvan moottoritiellä, itse ajaessa. Mutta taivas näytti niin kauniilta...
Tänään onkin ollut kiirus päivä. Nukuin aamulla muutaman tunnin ja sitten päivä menikin pojan pelissä ja lapsia kuskatessa synttäreiltä toiselle. Pikapikaa ehdin käväistä myös hautausmaalla ennenkuin kiirehdin takaisin töihin, vapaaehtoistyö jäi tälläerää väliin. Tuo siitä syystä, että vasta tänään kuulin että pojalla on synttärit. Piti siis tehdä valinta, joko menen siis vapaaehtoistyöhön tai hoidan pojan synttäreille. Ajattelin sitten, että teen mieluummin pikkumiehen onnelliseksi. 4/5 yö on siis pyörähtämässä käyntiin. Uusimmassa Me Naiset lehdessä oli juttua unesta ja miten voi omaa untansa parantaa.Siinä oli myös mielenkiintoinen maininta että muutama prosentti aikuisista pärjää 4-5 tunnin yöunilla. Minä varmasti sitten kuulun tuohon pariin prosenttiin. Toinen prosentti oli jollain tapaa yllättävä, eli 31% suomalaisista käyttää säännöllisesti yövoiteita. Tosin siinä oli myös maininta että alle nelikymppiset turvautuvat rasvaamaan kasvojaan ainoastaan silloin kun iho tuntuu kuivalta. Silloinkin laitetaan samaa rasvaa kuin päivällä käytetään.
Mutta nyt täytyy palata työn pariin...Oikein mukavaa yötä kaikille...

1 kommentti:

  1. No pakkohan se on kuva näpsäistä jos noin mahtava väriloisto! Aika uskomaton tuo tieto, että noin iso osa naisista ei rasvaa kasvojaan kuin vain silloin kun se on kuiva... itse olen rasvannut kasvoni alle kolmekymppisestä aamuin illoin, tosin mulla kyllä on niin kuiva iho, että jätäppä kerta rasvaamatta! Monet kyllä sanoo myös, että iho tottuu rasvoihin ja niitä sitten myös vaatii, voihan se olla niinkin, mutta kyllä minä uskon myös että se ihon päivittäinen hoitaminen on myös hyvä asia, että siitä on oikeasti hyötyä.

    VastaaPoista