perjantai 30. lokakuuta 2009

Taisin huijata

Edellisessä postauksessani taisin sanoa että palailen huomenna asiaan mutta toisin kävi. Yksinkertaisesti aika on mennyt kuin siivillä. Mies on siis ollut kuntoutuksessa ja koko arki on ollut minun harteillani. Täytyy sanoa että yksinhuoltajille nostan todella hattua ja toivotan jaksamista. Kyllä se on aikamoista sumplimista kaikkien harrastusten, töiden ja muiden hommien kanssa että kaikki sujuu.
Nyt mies on onneksi kotona ja minulla 3/5 yö menossa.
Minulla on erittäin kuiva iho ja talvella tuntuu että kädet ovat järkyttävän karheat. Helpotusta antaa kuorintavoide, joka levitetään yöksi käsiin ja pestään aamulla pois. Tuntuu että tuota karheutta kuorii pois ja pehmentää ihoa.  Paketissa on kuorinnan lisäksi puuvilla hanskat ja voiteen levitys lasta.
 Lisäksi öisin töissä käytän Oriflamen Overnight hand treatment voidetta, eli juuri voidetta öiseen aikaan käytettäväksi. Tuo rasva antaa myös suurta helpotusta kuiviin käsiin. Näiden lisäksi rasvailen käsiä pitkin päivää. Yksi kuivumisen syy minulla on suuri käsidesin käyttö, mitä jo työnkin puolesta tulee käytettyä paljon.

Tässä tuo kuorintavoiteen paketti. Minä ostin sen Stockmannilta ja hinta ei päätähuimannut, mutta en nyt muista mitä se maksoi :(
Sitten täytyy vielä esitellä muutama kirpputori löytö. Kuvan kaksi löytöä maksoivat yhteensä 4.50€. Kermanvärinen toppi ihastutti erikoisella etumuksella ja tuo toinen, juhlavampi sopii täydellisesti huutonetistä huutamani mustan satiinihameen kanssa. Taitaa olla pikkujouluasu valmiina hintaan 8.50€.

Olipas mukava kirjoitella taas pitkästä aikaa!!Oikein mukavaa Halloween yötä ja kaunis kiitos kaikille kommentteja jättäneille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti