perjantai 8. tammikuuta 2010

4/5 yö

Taas ollaan jo voiton puolella öissä. Nyt illalla en ehtinyt päikkäreille, joten hieman väsyttää, mutta testissä on uusi Rodeo energia juoma :) Aamupäivästä kävin hoitamassa yhden neuvottelun ja sitten olikin aika kiikuttaa poikaporukka jääkiekko treeneihin. Treenien aikana kävimme tytölle etsimässä Ugg saapikkaita, mutta ne olivat joka paikasta loppuneet. Päivällä kiersin jo kauppoja ja soittelin joihinkin, mutta sama vastaus kaikkialla. Nythän siis kävi niin, että minä saan käyttööni nuo Whooga Uggit ja tytölle ostetaan uudet. No, yhdestä kaupasta sai tilaamalla, joten ensi viikolla on tytöllä toivottavasti uudet kengät. Toivotaan nyt sitten että pakkasia on myös silloin. Harkkojen loputtua kuskasin pojat kotiin ja sitten normi perjantai siivous ja töihin. Täällä sitä taas keikutaan ja valvotaan toisten unta. Uusi pomo on muuten innolla aloittanut työt ja kaikenmoista lippua ja lappua on ilmestynyt seinälle.
Sain muutamia vaatekuvia otettua tänään, joten varmasti laittelen tämän viikonlopun aikana joitakin asukuvia. Pukeutumisessa tuntuu olevan nyt harmaa kausi.
En ole ikinä tilannut Ellokselta yhtään mitään...nyt sain kuvaston käteeni ja löysin sieltä muutaman kivan jutun, joista varmasti lisää myöhemmin...

Oikein mukavaa loppuyötä kaikille...

1 kommentti:

  1. Olipa aikamoinen tarina tuo tyttäresi kenkien osto ja sitten kun olivatkin liian pienet :( Mutta toivottavasti hän nyt ensi viikolla saa kauan odottamansa kengät :) Kyllä niitä pakkasia vielä helmikuussa tulee, aivan varmasti!

    VastaaPoista