keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Viikon ohjelma

Kirjasin hieman ylös tämän viikon ohjelmaani:
Maanantai alkoi omasta sängystä, koska en ollut töissä su-ma yötä. Tuo su-ma yö on mielestäni kaikista pahin joten olen aina todella kiitollinen kun saan sen viettää omassa sängyssä. Maanantai aamuna suuntasin töihin ja toimistopäivän jälkeen lähdin vielä yhteen palaveriin. Kotosalla olin siinä kuuden aikaan.
Tiistai aamuna lähdin työmatkalle ja palailin illalla viiden aikaan takaisin kotiin. Kun tulin kotiin, lähdimme tytön kanssa jälleen metsästämään Uggeja, mutta jälleen tuloksetta. Ainoastaan kopioita tulee vastaan. Hölmöä että kaupat kyllä mainostavat Ugg saappaita, mutta loppujen lopuksi ne ovatkin kopioita. No, onneksi mukaan tarttui sitten muita vaatteita.
Keskiviikkona olisi ollut työmatka, mutta alkuviikosta kasaantuneiden töiden vuoksi peruin sen ja tein rästihommia pois. Illalla sitten lähdin töihin, yövuorot taas alkoivat, tällä kertaa neljä peräkkäin. Huomenna aamulla lähden töihinn toimistolle päiväksi ja sitten iltapäivästä on minun vuoroni kuljetella poikia kiekko treeneihin. Illalla taas kutsuu yötyöt ja sitten onkin jo perjantai. Aamulla reippaana jälleen palaveriin. Palaverin jälkeen lähden kotiin, koska edessä vielä kaksi yötä. Yöt onneksi taas loppuvat sunnuntai aamuun joten luxusta tiedossa.
Oikein mukavaa yötä kaikille ja palaillaan taas...

1 kommentti:

  1. Iloista perjantaita! Mukava, että saat vähän luksustakin töiden keskelle.

    Heljä

    VastaaPoista