lauantai 16. tammikuuta 2010

Nyt helpottaa

Nyt alkaa jälleen helpottamaan tämä yötyö ja pääsee rytmiin. Ensimmäinen yö oli todella vaikea ja olin kuin unessa koko seuraavan päivän. Olen nyt tehnyt yötyö+päivätyö yhdistelmää 1.5v. Vuoden tehtyäni, minulla oli todella vaikeuksia jaksamisessa ja ajattelin että en ikinä jaksa tätä. Hieman hulluutta mukana, kun en lopettanut vaan päätin jatkaa, vaikka esim. taloudellisesti tämä ei olisi pakollista...Jotenkin sitä sitten elimistö sopeutui ja tilanne rupesi helpottamaan. Kyllähän sitä sitten täytyy itseään palkita, eli eilen tuli tehtyä Avonilta iso tilaus. Avonilla oli nyt huipuale ja tuotteet olivat kyllä pudottaneet hintaa.
Tuon ensimmäisen yön jälkeen mies oli todella huolestunut ja oli sitten valvonut itsekkin yön kun oli tilannetta miettinyt. Jotenkin se vain nyt oli todella vaikeaa hetkellisesti... Nyt siis menossa 3/4 yö ja kuten edellä sanoin, on ihanaa kun yöt päättyvät sunnuntaihin.
Mukavaa viikonloppua kaikille...

4 kommenttia:

  1. Voimia! Pystytkö ottamaan tästä työstä lomaa jos tarvitset?
    Varhaisesta aamusta utelee
    Heljä

    VastaaPoista
  2. Yötyö tai vuorotyö ovat kyllä varmasti vaikeita ja haastavia monille. Täytyy vain ihailla niitä jotka sellaista tekevät, niinkuin sinäkin. Itse en ehkä sellaiseen pystyisi, tai ainakin ajatus tuntuu vaikealta.

    Jaksamista yön hiljaisina tunteina!

    VastaaPoista
  3. Mukavaa viikonloppua sinne myös! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitoksi Rouva Hoo,Marika ja Satu!!
    Yötyöstä piti alkaa parin viikon lomautukset, mutta sitten isot pomot päättivät että meidän talosta ei voida lomauttaa ketään. Olin ehkä jo salaa juhlinut että tulee lomaa pari viikkoa, mutta ei... Voin ottaa kummastakin palkatonta jos siltä tuntuu, työni vain lankeaa sitten jollekulle muulle, joten en oikein sitäkään haluaisi. Päivätyöni on sellaista työtä että voin itse suunnitella työt ja aikataulut, samoin yöni suunnittelen minä itse, joten kun toinen tuntuu rankalta voi toisaalle suunnitella helpomman pätkän.
    Tämä blogiin kirjoittelu on yksi jaksamisen keinoista...
    Mukavaa yötä kaikille, täällä ollaan sorvin ääressä ja viimeistä yötä viedään... Ja huomisesta jo perheen kanssa sovittiin että mennään kunnon pihvipaikkaan syömään:)

    VastaaPoista