perjantai 29. tammikuuta 2010

Itsensä palkitseminen

Niin siinä vain kävi, että jouduimme suunnitellun Prahan reissun perumaan. Samoille päiville pukkasi niin paljon kaikkea töiden puolesta, ihan tosi tärkeitä juttuja, joten ajattelimme retkeä siirtää keväälle. Toisaalta ihan ok asia, kivempi tietenkin matkustella hieman lämpöisemmällä säällä. Jotenkin sitten ajattelin että itseään täytyy jollain tapaa palkita ja ostin sitten pakastekuivattuja mansikoita. Ovat todella hyviä ja sulavat suussa pois. Mansikat ovat rasvattomia ja lisäaineettomia, joten terveellistäkin vielä.
Mansikoiden lisäksi oli pakko ostaa Avonilta hieman kaunistautumistuotteita. Edellinen lehti oli aletuotteita pullollaan, joten minullekkin päätyi suíhkugeelien lisäksi luomiväri, huulikiilto, kynsilakkoja ja puhdistusemulssio sekä aamulla että illalle. Tuo oli varsin mielenkiintoinen, en ole vielä kerinnyt kokeilla. Lisäksi vielä käsirasvoja ja jalkarasvoja.
Se on uskomatonta, että välillä on päivässä niin paljon puuhaa, että suunnitelma täytyy tehdä tunniksi kerrallaan. Nyt on ollut niin kiirus, että aamulla olen päättänyt mennä tunnin kerrallaan eteenpäin ja koittaa saada kaiken tehdyksi. Viikon aikana olen lapsia nähnyt jonkun verran, miestä en juuri ollenkaan :(
No, nyt on vielä tämä 6/6 yö ja sitten huomenna meillä on naisten ilta, jee!! Tapaamme sellaisella tyttöporukalla, joista osan kanssa olemme tavanneet viimeksi yläasteella eli lähes kaksikymmentä vuotta sitten. Mutta nyt takaisin töihin, oikein hyvää yötä kaikille...!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti