sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Vapaat ohi

Pitkät, pitkät vapaat ovat ohi ja jälleen kutsuu yöt. Nyt olen kokeillut tehdä kuusi,seitsemän yötä putkeen, jotta saisin sitten pidemmän vapaan, ja se tuntuu olevan parempi kun edellinen kiertävä lista mitä kokeilin. Nyt saa kunnon vapaan, joten yövuorot oikeasti unohtuu välillä. Nyt olin jopa viikonloppuyöt kotona, mikä on perin ihmeellistä. Poikakin useaan kertaan kysyin enkö tosiaan lähde töihin.Yöt nukuin todella hyvin...meillä töissä on nyt muilla yötyöntekijöillä vaivana, että yövuorojen jälkeen ei saa nukuttua. Minulle nukkuminen on vapailla elinehto, joten kauhulla odottelen että nukkumattomuus iskisi minuunkin.
No, tuossa sitten vapailla mollin sivuilla surffailin ja löysin kiinnostavan työpaikan. Ehkä olin sitten liian kauan vapailla kun päätin laittaa työpaikasta hakemuksen sisään. Nyt vain odotellaan mitä tuleman pitää. Tietenkin jos sattuisin tulemaan valituksi, täytyisi jompikumpi nykyisistä hommista lopettaa.
Muutoin vapaat meni päivähommia tehdessä ja olohuoneen ikuisuusprojektia miettiessä. Sisustus täytyisi uusia kokonaan ja nyt sain mentyä kauppaan ja tulihan sieltä sohva ostettua. Verhot on vaihdettu myös, joten nyt vain muuta suunnittelemaan niiden ympärille. Kiva näin kevättä kohti laittaa paikat kuntoon, koska kesän käytännössä asun ulkona, sisällä en viihtyisi sitten millään. Tässä pientä päivitystä tilanteestani, palailen taas maisemiin...
Oikein hyvää yötä...

1 kommentti:

  1. Onnea työnhakuun! Vaikka sulla onkin monta työtä jo ennestään, aika tehopakkaus taidatkin olla!! :)

    Aika mahtava asia kyllä, että olet sellainen joka pystyt nukkumaan hyvin vuorotyöstä huolimatta. Riittävä lepo on kyllä tärkeä asia.

    VastaaPoista