tiistai 5. tammikuuta 2010

Paluu arkeen

Niin siinä vain kävi että paluuta arkeen ei voi estää...Nyt alkoi yövuorot pitkästä aikaa ja menossa 1/5 yö. Sinne jäi muut sohvalle pötköttelemään kun äiskä läks. Menin nukkumaan tuossa kuuden aikaan ja mies tuli herättelemään parin tunnin päästä, että lähteä pitäisi. Sanoi että on aina yhtä vaikeaa tulla herättämään ja laittaa kylmään yöhön. Mittari muuten näyttää nyt -23,2. Täytyy varmasti käydä yöllä käyttämässä autoa että aamulla pääsee liikenteeseen. Kiitos edellisen postauksen ihanista kommenteista... Kyllä se minun kohdalla niin on, että voimani saan perheestä ja yhteisestä ajasta heidän kanssaan. Meillä on olohuoneessa levitettävä divaanisohva, joka leväytetään aina välillä auki ja siinä köllötellään kaikki. Huomenna on suunnitelmissa siivouspäivä ja ehkä lasten kanssa elokuviin tai keilaamaan.
Nyt on oikein hyvä olo olla töissä ja jaksamisen kanssa tuskin tulee ongelmia. Mielenkiintoista täällä on nyt se, että "oikea" pomo palasi äitiyslomilta joten on mielenkiintoista seurata työyhteisöä nyt. Minä olen tullut hänen sijaisen aikoihin tänne, joten siten tuntumaa oikeaan pomoon ei ole. Ristiriitaisia ajatuksia työyhteisöstä on nyt tullut, lähinnä koskien työvuorojen suunnittelua. Linjat ovat ihan erilaiset sijaiseen verrattuna. Minuun tuo ei sinänsä vaikuta, koska minä suunnittelen itse yöni ja muiden vuorot tulevat niiden mukaan.
Mutta nyt täytyy palata työn pariin... Oikein hyvää yötä...
Kun en ole pitkään aikaan mitään kuvaa laittanut, niin tässäpä kuva ehdottomasti lempinäyttelijästäni Eva Longoriasta. Täydelliset naiset ovat ehdottomasti suosikkisarjojani...

2 kommenttia:

  1. Erityisesti työyhteisössä huomaa, kuinka ihmisillä on niin erilaisia tapoja toimia ja tehdä samakin asia. Mukava kuulla että sinulla on tuollainen asenne, että mielenkiinnolla seuraat mitä muutos tuo mukanaan, kuinka se vaikuttaa.

    Perhe on varmasti perheelliselle ihmiselle yleensä se asia joka antaa voimia, saa jaksamaan. Mukava kyllä lukea, että siellä sinunkin perheessäsi myös teini jaksaa viettää aikaa myös vanhempiensa kanssa. Ei se niin ole joka perheessä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marika kommentistasi!
    Näin kun teen pelkkää yötä täällä, niin on mielenkiintoista seurata tuota päivällistä työelämää. Jotenkin hieman pientä kireyttä huomaan nyt ilmassa, mutta varmasti ihan normaalia...

    VastaaPoista