keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Kylmyyttä sisällä ja ulkona


Nyt alkoi toinen yö (tai alkanut neljä tuntia sitten) ja pakkasta -21,1. Täytyy käydä käyttämässä autoa kesken yön jotta aamulla pääsee kunnialla liikenteeseen. Täällä sisälläkin on oudon kylmä, kaikki mahdolliset vaatteet saa kerätä päälle mitä mukanaan on tuonut. Huomenna sitten lapsilla alkaa koulu ja paluu arkeen on oikeasti todellista. Vietyäni lapset kouluun, menen suoraan palaveriin ja sieltä työmatkalle parin sadan kilometrin päähän. Onneksi tulen yöksi töihin vasta klo 21, niin ehdin siinä välissä hieman huilatakin. Vaatteet olen taas laittanut viikoksi valmiiksi ja miehen kanssa hieman käytiin läpi miten saadaan taas harrastukset yms hoidettua. Miehelle siunaantuu jälleen ruokien tekeminen yms muut kodinhommat.Onneksi hän tekee niitä mielellään ja minä kyllä yritän osani tehdä kun vain ehdin.
Kovasti haaveilen jo toukokuusta, jolloin ajattelin pitää hieman lomaa. Pidän juuri keväästä, on ihana katsella kun luonto pikkuhiljaa heräilee.
Mutta nyt jälleen toivottelen oikein hyvää yötä...

2 kommenttia:

  1. Pakkanen paukkuu täälläkin, aamulla sai polkea töihin raittiissa -30 asteen pakkasessa :)

    Onpa teidän perheessä hyvin asiat, jos on sopuisasti kotityöt ja arjen rutiinit niin että se tekee joka ehtii parhaiten, ettei se ole taakka kummallekaan osapuolelle.

    Itse olin tänään ensimmäistä päivää joululoman jälkeen töissä ja jo odotan hiihtolomaa! :D Kyllä ne lomat sieltä tulevat aikanaan, vaikka joskus ei malttaisi odottaakaan.

    Mukavaa alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. -30 tuntuu kyllä aika kovalta jo :)
    Mies nauttii ruoanlaitosta ...onneksi. Se kun vielä metsästää niin onnistuu niin hirvenlihan kuin kyyhkyn lihan laittokin.
    oikein mukavaa työrupeamaa..lomia odotellessa :)

    VastaaPoista