sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Kuulumisia

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2010 kaikille!! Joulu vierähti nopsasti ja paluu arkeen tuntuu hieman takkuilevalta.
Ei millään huvittaisi aloittaa taas työrumbaa varsinkin kun tammi-helmikuu tulee olemaan todella kiireinen.
Pyhät meni huilatessa. Tavoitteenani oli saada koulutehtäviä tehtyä...  mutta en aloittanutkaan yhtäkään... Mietin kyllä että pitäisi, mutta kaikki jäi. No...täytyy tässä nyt urakoida ahkerasti keväällä. Tärkeää oli saada viettää aikaa miehen ja lasten kanssa. Mies on ollut aika paitsiossa kaikkien menojeni takia, mutta nyt sai onneksi kurottua hieman kiinni menetettyä aikaa. Ihanaa vain olla ja keskustella maailman tapahtumista.
Toivottavasti teillä on ollut rentouttava joulunaika ja uuden vuoden lupaukset tehtynä...:) minä en sen kummemmin lupauksia tee, muutakuin että jälleen kerran yritän kieltäytyä kaikista ylimääräisistä työryhmistä yms. Sekin on taito, sanoa ei, minulla sen oppimiseen meni kymmenen vuotta.
Palaillaan taas paremmalla aikaa...
Oikein mukavaa viikon alkua!!

3 kommenttia:

  1. Hei! Tuo "EI:n" sanominen on vaikeaa, olen sitä itsekin yrittänyt opetella. Se on ihan luvallista sanoa ei, mut vaikeaa..;p Oikein hyvää uutta vuotta!! :D

    VastaaPoista
  2. Hyvää alkanutta vuotta sinullekin! Oli oikein rentouttava joulunaika ja loppuviikosta tulee itselläkin olemaan valtavia vaikeuksia palata töihin takaisin.

    Mukava kuulla, että olet saanut oltua perheesi kanssa nyt, kyllä ne koulutehtävätkin ehtii sitten joskus tehdä, kun niiden aika on :)

    VastaaPoista
  3. Oikein mukavaa vuotta 2010!
    Aika perheen kesken on toivottavasti ladannut myös akkuja ja saat koulutehtävät tehtyä puolessa ajassa. Kun on kiinnostunut asioista ja haluaa vaikuttaa osaltaan niin on varmasti tosi vaikea sanoa työryhmille ei (omasta kokemuksesta) joten tsemppiä siihen.

    satujen saarelta
    Heljä

    VastaaPoista