maanantai 17. elokuuta 2009

Jos uni ei tule niin ei tule

Neljä yötä olisi takana ja yksi edessä. Tämä päivä on muista töistä vapaa ja ajattelin sen käyttää nukkumiseen, mutta uni ei nyt suostu tulemaan. Kovin kauaa en yritä, vaan luovutan ja koitan ehkä myöhemmin uudestaan. Tiedän yötyöntekijöitä, jotka ottavat unilääkkeen töiden jälkeen, jotta helpottavat unen saantia. Minä en ole vielä kyseisiä lääkkeitä tarvinnut, mutta olen päättänyt että jos ongelmia alkaa ilmaantua, niin en epäröi soittaa lääkärille. Ainoa apukeino mitä minulla on ollut, on Unisin luontaistuote. Sillä on rauhoittava vaikutus ja muutaman kerran olen sitä käyttänyt kun on ollut oikein hektistä ja tuntunut että pakko saada nukuttua. Yleensä vaikeuksia ei ole, mutta silloin kun on vapaata ja vain yksi yö jäljellä (ja senkin jälkeen löysempi päivä), lupaa itselleen että nyt voi jo olla nukkumatta ja käyttää ajan johonkin muuhun.
Aamulla kun tulin töistä tein pojalle aamupalan ja vein hänet kouluun, jonka jälkeen ajattelin mennä nukkumaan mutta sitten istahdin koneen ääreen lueskelemaan kaiken maailman muotiblogeja. Tuo pukeutuminen kun kiinnostaa niin on kiva lueskella mitä muut kirjoittelevat.
Tällä viikolla alkaa itselläkin koulu ja yksi tehtävä odottaa tekemistään, mutta saa nyt olla sekin. Olen aikalailla ihminen joka tekee asiat fiiliksen mukaan. Jos ei ole inspistä tehdä koulutehtäviä, niin silloin on turha yrittää. Sitten kun innostus iskee, saataan kirjoittaa useamman tahtävän peräjälkeen. Sama juttu esim. siivouksen kanssa. Ihan turha pitää säännöllisiä siivouspäiviä, koska silloin ei ainakaan riitä mielenkiinto. En tiedä onko taustalla myös oinaan itsepäisyys, halu tehdä asiat silloin ja siten kun itselle sopii.

Mutta tässä tältä erää, palaillaan taas... Kivaa päivää kaikille...

1 kommentti:

  1. Se on kyllä turhauttavaa jos väsyttää, mutta uni ei tule. Onneksi olet välttynyt pahemmilta unettomuus-ongelmilta, tuollainen vuoro- ja yötyö on elimistölle tosi rankkaa, sekä fyysisesti että henkisesti. Tuo mainitsemasi Unisin luontaistuote olikin minulle uusi juttu, voisinpa itse kokeilla, koska kärsin itse unettomuudesta.

    Fiilisten mukaan toimin itsekin, turha tehdä mitään jos ei huvita, koska ei siitä vaan tule pakottamalla mitään. Eli ilmeiseti tämä on myös Vaakojen ominaisuuksia? ;)

    VastaaPoista