perjantai 28. elokuuta 2009

Yhteenvetoa menneestä viikosta

Niin se tämäkin viikko on kääntynyt ehtoo puolelle. Kolmannen yövuoron jälkeen menin suoraan kokopäivän kestävään kokoukseen. Tuo kokous meni hyvin ja ilmeisesti asiat olivat mielenkiintoisia, kun väsymys iski vasta matkalla kotiin. Kotiin tultuani mies puunasi energisesti tiskipöytää ja morjesteli iloisesti.
Yövuorojen jälkeen seuraava yö on nukkumisen kannalta suunniteltava tarkoin. Jos nukkuu liian pitkät unet, on aamulla huono olo, ainakin minulla. Olo on todella sekava ja krapulainen. Jos nukkuu lyhyemmät noin 6-7 tuntia olo on paljon parempi. Nyt nukuin seitsemän tuntia ja olo on hyvä, jaksoin hyvin olla taas torstai päivän kokouksessa. Vaatevallinnat meni nappiin ja koska mielenmuutto oli kielletty, aamut sujuivat kotona mallikkaasti. Tämä päivä pyhitetään koulu tehtäville.

2 kommenttia:

  1. Hauska tarina se riippumatosta läpi -juttu! :) Itse olen ollut riippumatossa ja huomannut, että beba viistää melkein maata ;D Läpi en ole vielä tullut toistaiseksi! Upea kuva sinulla!

    VastaaPoista
  2. Kiitos,kiitos! Oli jotenkin humoristista kun lapset makasivat leväällään maassa ja kommentti tietenkin oli: "ei me sitä tehty"

    VastaaPoista