tiistai 25. elokuuta 2009

Tällä erää viimeinen työyö

Nyt sitten viedään viimeistä yötä töissä. Päivä oli mukavan leppoisa. Tein aamupäivällä pienen työreissun ja tulin sieltä suoraan siiheksi kotiin, että ehdin hakemaan poikaa koulusta. Lapset ovat olleet kipeän oloisia tänään, flunssa tuntuu vaivaavan. Pelkään pahoin että tyttö on perinyt minulta taipumuksen migreeniin. Mietin tänään että ihme kun nämä yö ja päivätyöt sekaisin eivät ole migreeniä laukaisseet minulla. Koitin kovasti muistella missä vaiheessa päänsäryt lakkasivat. Muistan jossain vaiheessa, että päätä särki aina ja migreenikohtaus kun iski, ei siihen auttanut muu kuin ensiavusta saadut piikit. Nyt tosiaan päätä ei ole särkenyt pitkiin aikoihin.
No, vähän nyt meni tämä juttu sivuun aiheesta. Eli nyt kolmas yö ja sitten loppuivat nämä taas vähäksi aikaa. Seuraavat neljä yötä alkaa lauantaina. Yöt ovat menneet helpon oloisesti, olen lisännyt huomattavasti syömistä esim. aamuisin. Samoin tankkaan vielä enemmän juomista.
Lämmin kuppi keittoja menee aina öisin ja ruisleipää lisäksi, nyt olen makeaa syönyt vähemmän, nytkin jogurttibanaanit koskematta samoin lakusekoitus. Ehkä palaan niihin lauantaiyönä jos saan ne piilotettua lapsilta :)

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti tyttärelläsi ei olisi tuota migreeniä, se on kyllä aika kurja vaiva :( Niinkun itse tiedätkin, aika rajuilta sun migreenikohtaukset kuulostavat, toivottavasti ne olisi lakanneet. Äitini ainakin sanoi että hänellä ne hävisivät iän myötä sitten kokonaan.

    Lapset kyllä oppivat aika äkkiä ne herkkupiilot, meilläkin poika tietää heti mistä kannattaa etsiä jos alkaa tehdä hyvää mieli ;) Tosin nyt on ollut herkkuvarastot tyhjänä, kun koitetaan siirtyä jokapäiväisestä herkuttelusta vain viikonloppuherkkuihin.

    VastaaPoista
  2. Tyttö makasi nyt kaksi päivää peiton alla ja menee tänään kouluterveydenhoitajalle.Tuntuu että mikään pilleri ei auta ja määräänsä enempää ei tietty voi antaa.
    Olen noita herkkuja yrittänyt piilottaa esim. autoon. Mutta kyllä kärähtää kun lapset autoon noustessaan heti sanoo; "täällä tuoksuu suklaa" :)

    VastaaPoista