torstai 20. elokuuta 2009

Vanha kissakin oppii uusia temppuja


Tämän blogin kirjoittaminen on minulle aikas uusi juttu. Helppoahan tämä on kun vain sen rauhassa opettelee. Lueskelen paljon muiden kirjoituksia ja käyn kurkkailemassa kuvia. Nyt olen itse oppinut jopa kommentoimaan!! Yes!!

Tänään saa kirjoittaa koululle tehtävän vanhusten hoidon laatukriteereistä. Itse en ole vanhuspuolella ollut koskaan töissä, joten tehtävä onkin ihan mielenkiintoinen. Vanhuus kuuluu osana opintoihin. Opiskelen tässä töiden ja muun ohessa sosionomiksi, kaksi vuotta olisi takana ja reilu vuosi edessä. Koulu on pitkälti opiskelua verkossa mutta koululle mennään jokatoinen viikko kolmena päivänä. Mikä on itse asiassa kuitenkin aika usein... Minä olen työkokemuksen perusteella saanut jonkin verran hyväksilukuja mutta 100km matkaa koululle on silti saanut rullata ihan kiitettävästi. Lisään tähän loppuun siis tuonne ylös ( vielä on oppimista) kuvan ihanaisesta eläinterapeutista, eli kissastani Elkusta, hän on kohta kuusi vuotias kollipoika.

3 kommenttia:

  1. Kiitos mukavasta ja piristävästä kommentista! Kivaa viikonloppua, toivottelee Satu :D

    VastaaPoista
  2. Minäkin kiitän kommentistasi! :) Aivan ihana kisu, paljon samannäköinen kuin meidän kissat! Meidän otukset ovat myös n. 6 vuotiaita, mutta tyttöjä :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille ja oikein värikästä viikonloppua!

    VastaaPoista