sunnuntai 23. elokuuta 2009

Yövuoroon valmistautuminen

Tänään alkoi yövuorojen putki. Tällä kertaa vain kolme yötä, mutta ajattelin kertoa miten minä valmistun yövuoroon.
Sunnuntaina käydään miehen kanssa allakat läpi ja katsotaan mitä menoja kullakin on ja miten lasten harrastuksiin kuljettamiset hoidellaan. Suunnitellaan myös aamut, koska me kuljetamme lapset viiden kilometrin päähän kouluun ja bussipysäkille. Allakkaan kirjataan ylös kuka kuljettaa kenet milloinkin ja minne. Poika kulkee myös kimppakyydillä treeneihin, nämä näkyvät kalenterissa myös kenen kuljetusvuoro on.
Olen laittanut tänään myös kaikki vaatteet valmiiksi mitä tarvitsen ensiviikolla. Jokainen asukokonaisuus koruineen kaikkineen roikkuu henkarissa päiväjärjestyksessä. Toivottavasti sää ei hirvittävän radikaalisti muutu, silloin voi tulla vaikeuksia :)
Merkitsen kalenteriin myös mihin ruokiin kunakin päivänä on tarvikkeet, näin ei tarvitse joka päivä miettiä ruokaa. Kaupassa on käyty kerralla tekemässä isommat ostokset.
Enne yövuorojen alkua koitan huolehtiä että väliyöt nukun hyvin. Nyt meillä lauantai iltana oli kaksi pariskuntaa kylässä ja karaoke ja Sing star raikui varmasti kolmeen yöllä. Vaikka illalla oli hauskaa ja kyseiset illat tulevat tarpeeseen, niin aamulla harmitti hieman hontelo olo. Alkoholi ei kuulu elämääni mitenkään tiiviisti, joten kun parikin lasia otan, olo on kurja. No, raahasin itseni ylös sängystä klo 11. Päivän otin rauhallisesti, ulkoilimme ja katsastimme syksyn merkkejä. Päivällä söin hyvin ja aina ennen työvuoron alkua käyn saunassa. Hetken aikaa katselin lasten kanssa telkkaria ja siitä se yö sitten lähtee käyntiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti