keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Parisuhde...

Joskus aivan blogin alkumetereillä (toki vieläkään ei kovin pitkällä olla), kertoilin omasta parisuhteestani. Olemme siis mieheni kanssa vetäneet yhtäköyttä jo kaksikymmentä vuotta. Olenkin joskus ihmetellyt miten juuri minua on onnistanut; olen saanut maailman ihanimman tytön, pojan ja miehen. Vielä näin monien vuosien jälkeen toisesta löytää uusia ihania puolia. Molemmat ovat aloittaneet uusia harrastuksia toisen tuella, samoin molemmat ovat opiskelleet halunsa mukaan. Molemmilla on oma elämä, mihin kuuluu omat kaverit ja hömpötykset heidän kanssaan. Meillä yhdessä on myös yhteinen elämä, mihin kuuluu yhteiset kaverit ja hömpötykset heidän kanssaan. Vapautta ja yhdessäoloa sopivassa suhteessa. Luottamista toiseen ja luottamista omaan itseensä, toisen tukemista ja kannustamista, niissä varmasti pitkän suhteen salaisuus.
Alapuolella on kuva hääkakkumme koristeesta. Se tarkasti suunniteltiin ja teetettiin. Löysin koristeen kun kaivelin vintistä laatikkoa muistoista, tyttö kyseli onko muistoja esim. häistä tai heidän ristiäisistä. Samassa laatikossa oli myös hääpäivän shamppanjalasit, pesemättömänä tietenkin. Koristeen kissat ovat hieman jo painuneet kumaraan, onhan heilläkin jo ikää...


Hääkakku kisut... kissat ovat olleet aina lähellä sydäntämme...

3 kommenttia:

  1. Kommenttiasi seuraten löysin blogisi, merkkasin itseni lukijaksesi ja tulen uudelleenkin.
    Ihanat yhteiset vuodet teillä takana ja varmasti monia, monia vielä edessä, kauniisti kirjoitit. Nuo hääkakun koristeet aivan valloittavat.
    Irlannista tervehtien
    Heljä

    VastaaPoista
  2. Kiitos Heljä ja tervetuloa uudelleen! Oikein ihanaa syksyä Sinulle, tulenkin vastavierailulle !!

    VastaaPoista
  3. Kivat koristeet, hieman tavallisuudesta poikkeavat :)

    VastaaPoista