maanantai 14. syyskuuta 2009

Töissä pyörähtämässä

Tänään alkoi 1/2 öistä. Normaalin listan mukaan pitäisi öiden vasta alkaa keskiviikkona, mutta koska silloin lähden Tallinnaan, niin muutin öitä. Tallinnaan menen päivätyön tiimoilta koulutusmatkalle. Siellä tuntuu olevan paljon myös vapaa-aikaa, joten pääsemme myös shoppailemaan. Kahden työn mahdollistaa ehdottomasti se, että päivätyössä minulla ei ole työaikaa, joten pystyn suunnittelemaan hyvin miten työni teen, ja vaikka yötöissä vielä on kiertävä lista, yöt ovat helposti muuteltavissa tarpeen mukaan.
Tänään kyllä olisi mielellään jäänyt kotiin pihalle touhuamaan, oli niin ihana ilma. Huomiseksi on luvattu vielä komeampaa, ja silloin yövuoroni alkaa vielä aikaisemmin, tietenkin :)
Suklaata on jälleen varattu runsaasti mukaan Fazer kun on tuonut kauppoihin aivan ihanan Rasberry chocolate moussen. Onneksi levyt ovat vain 115g. Yö lukemiseksi ostin uuden 25 Beautiful homes lehden, jossa on paljon ideoita juuri olohuoneeseen mikä on meillä menossa uusiksi tämän syksyn aikana. Olohuoneesta kertoilen huomenna lisää...

Nyt hyvää yötä kaikille ja te jotka taistelette flunssaa vastaan, jaksamista ja taistelutahtoa ...

1 kommentti:

  1. Kiitos tsempeistä! Täällä on yks nuhanenä, tosi tukkoinen sellainen :p

    VastaaPoista