maanantai 7. syyskuuta 2009

Viikon ruokia





Tänään piti raottaa hieman garderopiani tälle viikolle, mutta tuo
jäänee tuonnemmaksi. En yksinkertaisesti saanut kuvattua yhtään mitään. Kun
tulin iltapäivällä kotiin, annoin itselleni luvan retkahtaa sohvalle. Tein kyllä ruoan, mutta sen jälkeen oli elpymisen paikka. Nyt pyörähti käyntiin 3/4 yö ja olo on ihmeen pirteä. Täytyy ottaa rauhallisesti, koska huomenna on kehityskeskustelu päivätyön pomon kanssa.

Vaatteiden tilalla listasin tähän meidän ruokia mitä kalenterista löytyy tälle viikolle.

Tänään maanantaina meillä oli kinkkukiusausta, kiusaukset ovat lasten herkkua ja ne ovat nopeita ja helppoja tehdä.

Tiistaina tehdään lihamureketta ja uuniperunoita, meidän isännän herkkua. Jauhelihan sekaan paahdettua sipulia makua tuomaan.

Keskiviikkona kyljyspannu joka on minun suosikki. Ensin porsasankyljyksiä vuokaan ja päälle porkkanaa, lanttua, kesäkurpitsaa,sipulia, herkkusieniä yms. Näiden päälle ihana soijainen kastike ja uuniin.

Torstaina broilerkeitto. Teen sen juuressuikaleista, broilersuikaleista ja sekaan suolakurkkuja. Mausteeksi muskottipähkinää.

Perjantaille olisi tiedossa uunikalaa.

Viikonloppu sitten taas mietitään erikseen. Ruoan lisäksi on salaatti, jota lapset jo pyytävät jos sitä ei heti ole pöydässä. Iltapalaksi teemme usein lämmintäruokaa, lämpöisiä voileipiä tai pizzaa. Kana nugetit ovat lasten suosiossa ja tacot myös. Tässä tällä kertaa tarinaa, palaillaan taas huomenna.

Hyvää yötä ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti