maanantai 28. syyskuuta 2009

Työ haittaa vapaa-aikaa

Niin se vain tuntuu olevan, että kun työ imaisee mukanaa niin se todella haittaa vapaa-aikaa. Yyterin, Tallinnan ja muiden reissujen lisäksi on nyt menossa tai päättymässä 2/4 yö. Eilen oli kaivattu vapaa, ei onneksi tarvinnut yön jälkeen lähteä mihinkään. Ajatuksissa oli hieman siivoilla pihaa, mutta ei kertakaikkiaan jaksanut. Oli vaan ja makasi telkkarin ääressä. Tänään nyt yön jälkeen on muutama tunti vapaata, jona aikana herättelen lapset ja laitan heidät kouluun. Sitten lähden töihin ja sen jälkeen vielä Yliopistolle luennolle muutamaski tunniksi. Yliopistolta kaarrankin vielä yöksi töihin. Paljon on hyviä juttuja mielessä mistä voisi kirjoitella, varsinkin tästä ajankäytöstä, mutta kaikki aikanaan. Olo on aika nuutunut nyt ja olisi ihanaa päästä hetkeksi ulos, virkistävään syksy ilmaan.
Oli muuten kotona ihana yllätys odottamassa kun palasin reissulta kotiin. Mies oli käynyt ostamassa uuden pesukoneen jo hyvin epämääräisesti toimineen vanhan tilalle ja pessyt kaikki pyykit. Oli myös rempannut hieman kodinhoitohuonetta ja siivonnut sen lattiasta kattoon. Myös koko talo oli siivottu ja kaupassa käyty viikonloppua varten. Oli kyllä ihana palata kotiin. Lauantaina oli hyvän ystävän syntymäpäivät. Minun tapoihin ei kuulu ottaa alkoholia, mutta nyt kun ei tarvinnut autolla lähteä ajattelin ottaa muutaman lasin boolia. No, senhän nyt tietää miten siinä kävi...Jo alku illasta väsähdin niin, että olimme hyvin aikaisin kotona. Miehelle sanoin että hän voi tietenkin juhliin jäädä koska siellä oli paljon ystäviä joita ei oltu pitkään aikaan nähty, mutta hän päätti lähteä myös pois. Sunnuntai päivä siinä meni sitten nukkuessa eli ns. pelastuarmeijalle meni se päivä. Päätäkin särki vaikka en sen enempää ottanut. Silloin jo heti harmitti, mutta nythän on taas tuo juomakiintiö pariksi vuodeksi täynnä :)
Mutta nyt taas työn ääreen, palaillaan taas...
Ja muuten... en sitten ostanut sitä hajuvettäkään kun jäin suustani kiinni laivalla ja ehdin kauppaan varttia ennen niiden sulkeutumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti