tiistai 15. syyskuuta 2009

Tyylikkyys

Olohuoneen postaus siirtynee muutamalla päivällä ja tilalle tulikin juttua tyylikkyydestä. Tämän päivän Aamulehdessä oli juttua aikuisen naisen tyylikkyydestä. Tämä oli mukava yllätys, koska niin monissa muotiblogeissa komeilee parikymppisiä neitokaisia, mutta en ole tärmännyt yhteenkään muotiblogiin jota kirjoittaisi yli kolmikymppinen. Kertokaa ihmeessä jos tuollainen blogi löytyy. Nyt siis juttua aikuisen naisen pukeutumisesta löytyi ihan sanomalehdestä.
lehdessä oli seuraavanlaisesti kerrottu tyylikkyyden aakkosista;
Koko: Osta aina hyvin istuvia ja oikean kokoisia vaatteita. Puseron napit eivät saa pingottaa ja housun vetoketju on mentävä kunnolla kiinni. Vaatteet eivät saa olla liian suuriakaan. Roikkuvat olkapäät ja liian pitkät hihat tekevät kömpelön vaikutelman. Muista myös peilata vaatteita takaapäin!
Laatu: Hyvään laatuun satsaaminen kannattaa.Katso myös ennen ostopäätöstä kankaiden koostumus ja hoito-ohjeet.Syksyllä hyvät villakankaat ja laadukkaat sekoitteet lämmittävät ja pysyvät ryhdissä koko päivän.
Yhdistelmät: Yritä luoda kiinnostavia ja persoonallisia kokonaisuuksia. Yhdistele vanhaa ja uutta, kallista ja halpaa.Hyvät perusvaatteet bleiserit, housut ja hameet muuttuvat uusiksi yhdestelemällä eri värejä ja kuvioita.
Väri:Käytä puhtaita ja raikkaita värejä. Himmeä ja sammunut väritys tekee kokonaisuudesta ikävän varsinkin näin syksyllä. Valitse oma perusvärisi ja hanki tehosteeksi kauden trendivärejä tai puhdasta valkoista.
Asusteet:Oikeanlaiset ja laadukkaat kengät viimeistelevät asun. Korkeat korot ovat aina tyylikkäät ja naiselliset. pitkävartiset saappaat antavat mekolle sporttisen ilmeen.Tyylikäs asun muusta väristä poikkeava laukku on hyvä tehokeino.Kiinnitä myös huomiota sukkiin. Paksut ja peittävät, joko mustat tai värikkäät sukkahoiusut tai legginsit päivittävät tyylin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti