keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Ryhmittely sisustuksessa

Toinen kirja mistä on ihana ammentaa ideoita ja mitä aina vaan jaksaa selailla, on Stailaa oma kotisi. Sen ovat kirjoittaneet Alexandra Villefrance ja Margaret M. de Lange.
Siinä on ihania vinkkejä miten voi sisustustaan uudistaa ilman että siihen menee hirveästi rahaa. Kirjassa kerrotaan miten uutta ja vanhaa voi yhdsitellä, kontrasteista, väreistä, pinnoista ja myös ryhmittelystä, mistä itse olen kovasti kiinnostunut.









Ryhmä, kirjan mukaan kannattaa muodostaa parillisesta määrästä esineitä, jotka ovat eri korkuisia keskenään. Lisäksi esineiden pitäisi olla jotenkin sukua toisilleen.



Ehkä vielä joskus laitan tänne kuvia omista ryhmistäni. Etenkin "vuodenaika ja sesonki" ryhmät ovat mieleeni.

Lisäksi kirjassa on ihania ideoita esim. atk pöydäksi, miksi se ei voisi olla oheisen kuvan kaltainen.






Niin paljon vanhaa ja hyvää tavaraa heitetään pois. Aina emme löydä tarkoitusta ja tehtävää jollekkin tavaralle, vaikka se toiselle olisi aarre. Hyvänä esimerkkinä ystäväni joka kirpparilta löysi kaksi vanhaa patjan rautalanka sisälmystä. Niistä hän loihtii ensi kesänä puutarhaansa jotain ihanaa.

3 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen kirja, en ole tainnut tuota selailla laisinkaan. Kiitos vierailusta blogissani.

    VastaaPoista
  2. Tulee kyllä ryhmiteltyä tavaroita. Tykkään rajata tavarat esim. tabletin päälle tms. Kai se kuvaa asioiden hallinnassa pitämistä, tai sen yrittämistä ;)

    VastaaPoista
  3. Oikein kihelmöi kun joulu tulee ja saa laittaa isoon lasipurkkiin kruunu kynttilöitä ja koriin tuikuja :)

    VastaaPoista