tiistai 29. syyskuuta 2009

Tämän päivän aikataulu


Niin sitä hurahti tämäkin päivä ja onkin mennyt nopeasti. Tässä ohjelmani vielä ihan kellotettuna mitä tänään tuli touhuttua.

Klo 7.15 pääsin siis aamulla töistä ja huristelin kotiin.Siellä poni odotti ulos pääsyä. Kun poni oli hoidettu, herätin pojan ja pian lähdinkin viemään häntä kouluun. Tyttären mies olikin jo vienyt töihin mennessään.

klo 10 saavuin toisiintöihin ja töitä oli todella paljon, koska viimeviikkokin oli vajavainen Tallinnan reissun takia. Aloitin talousarvion tekemisen ja tein sitä aina klo 15 asti. Sitten oli vuorossa muita töitä.

Klo 17 istahdin kahville kollegoiden kanssa ja siinä meni turistessa puolisen tuntia.

klo 18 alkoi yliopistolla luento mistä karkasin hieman aikataulua aiemmin koska minun piti olla klo 20.15 jälleen töissä.

En siis ehtinyt syödä, tai siis viitsinyt tai jotain... Mielestäni toimisto hommissa ollessaan on vaikea sanoa, että ei ehdi syödä, koska paperit varmasti voi jättää siksi hetkeksi kun heittää suuhunsa jotain. Minulla meni muutama keksi, mutta muuten luvattoman vähän söin ja join.

Onneksi nyt on ruoka odottamassa. Taidan mennä nyt syömään ja heittää hetkeksi jalat sohvalle kunnes asiakkaat kutsuvat.


Hyvää yötä kaikille...


1 kommentti:

  1. Aika haipakkaa menoa, tuossa jo voisi omaa päätä alkaa heikottaa! ;)

    VastaaPoista